pikalasagne
Arkiruoka,  Reseptit

Pikalasagne pannulla

Niko Saarisen instassa jakama pikalasagne saavutti tällä viikolla suuren suosion somessa, ja pakkohan sitä oli kokeilla. Pikalasagne on todella helppo tehdä ja kuuluu nimenomaan nopeisiin arkiruokiin. Lasagnea ei laiteta lainkaan uuniin, vaan valmistus tapahtuu paistinpannulla, jolloin ruoka valmistuu puolessa tunnissa. 

Omassa somessani tätä on kyselty todella paljon, joten tässä resepti kaikille jakoon. Mielestäni reseptin suola on nopeuden lisäksi siinä, että tästä voi tehdä juuri sellaisen version, kuin itse haluaa. Seuraavaksi aionkin tehdä tästä vegeversion härkiksestä, mums. 

AINESOSAT

8 lasagnelevyä

2 pientä sipulia

2 kpl valkosipulinkynttä

2 rkl tomaattipyrettä

400 g jauhelihaa

1 tlk tomaattimurskaa (Mutti)

2 dl vettä

1 prk Philadelphia tuorejuusto

juustoraastetta

maustamiseen mausteet

valmista näin:

Kuullota sipulit paistinpannulla. Lisää joukkoon jauheliha. Lisää sipulin ja jauhelihan joukkoon tomaattipyree ja sekoita. Mausta jauheliha oman maun mukaan. Lisää vesi ja tomaattimurska – sekoita. Katko lasagnelevyt puoliksi ja lisää pannulle kastikkeen päälle.

Anna lasagnen hautua miedolla lämmöllä kannen alla n. 15 minuuttia. Lisää lasagnen päälle maustamatonta Philadelphia-tuorejuustoa ja juustoraaste. Hauduta vielä 5 minuuttia. 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.