Jälkkärit,  Reseptit

Helppo Kinderkakku

 
Vain 6 raaka-ainetta ja todella helppo resepti – tällaisia kakkuja on kiva tehdä, eikä liivatetta tarvita lainkaan. Koristeleminen on lasten suosikkivaihe, sillä koristeluun kuuluu paljon suklaamunia ja Kinder-patukoita. 
Koululainen muistaa varmasti 10-vuotis synttärinsä aina! Olimme suunnitelleet isoja synttäreitä, sillä täyskymppi täytetään vain kerran, mutta toisin kävi. Hän toivoo aina synttärikakuksi Kinderkakkua ja vaikka sukulaisia ja kavereita ei nähtykään niin kakkuhan tehtiin, mutta hieman pienemmässä koossa.

 

 

Helppo Kinderkakku (16cm)

 Pohja
150g Orea-keksejä
50g voita
Täyte
70g valkosuklaata
100g maitosuklaata
4dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa   
Koristelu
Kinder Maxi patukoita
Kinder Bueno patukoita
suklaamunia 
Leikkaa leivinpaperi 16cm irtopohjavuoan pohjalle. Voitele tai öljyä vuoan reunat kevyesti. Murskaa keksit ja lisää sulatettu voi. Painele seos tasaisesti vuoan pohjalle.
Sulata suklaat kahdessa kulhossa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita notkistettu tuorejuusto joukkoon. Jaa kermaseos kahteen osaan. Vatkaa toisen osan joukkoon sulatettu maitosuklaa ja toiseen valkosuklaa, vatkaa kevyesti. Levitä valkosuklaatäyte vuokaan ja lisää maitosuklaatäyte varovasti valkosuklaaseoksen päälle. Anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mutta mieluusti yön yli.
Siirrä kakku tarjoiluastialle ja koristele. Enemmän on enemmän!
 
Vinkkinä: Voit tehdä kakun kaksinkertaisena 24cm irtopohjavuokaan.
 

4 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.