Koti

Terassin sisustus

Kevät on alkanut ja päivät ovat olleet ajoittaan suhteellisen lämpimiä, joten terassilla on tullut vietettyä iltapäiväkahvia nauttien. Olemme joutuneet raahaamaan sisältä muutamia tuoleja ulos, sillä terassimme on tyhjä. Meillä kun ei ole koskaan ollut omaa pihaa niin ei ole ollut tarvetta terassikalusteitakaan, mutta nyt pitäisi hankkia aivan kaikki. 
Olen nyt katsellut pihakalusteita, grilliä sekä aurinkotuoleja, mutta vaihtoehtoja on valtava määrä.  Sain Instagramissa muutamilta vinkkiä, miltä sivustoilta kannattaa katsoa inspiraatiokuvia sekä millaisia grillejä suositaan. Sen verran päätöksi on tullut tehtyä, että siirrämme nykyisen reilun kahden metrin ruokapöytämme ulkopöydäksi ja teetän sisälle isomman pöytälevyn ja ostan toiset Hayn pukkijalat. Ihastuimme tuttavaperheen IKEAN Ypperlig ulkotuoleihin, jotka myöskin on suunnitellut HAY. Eli ruokailuryhmä on kutakuinkin valmis.
Takapihalle suunnatut ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon, joten emme halua sohvia tai loungeryhmäksi, mitkä sisältä katsottaessa estäisi maisemaa. Tämän kanssa onkin sitten ongelmia ja tarvitsisinkin siinä apua. Olisiko antaa vinkkejä rentoihin ja mataliin kalusteisiin? Terassi on n. 60m2, josta sohvaryhmät veisivät murto-osan katettomasta tilasta. Toisaalta olen isäni kanssa keskustellut, että tehtäisiin itse kuormalavoista juuri sellainen, kun terassille sopisi ja patjat teettäisimme.
Olen kahden välillä hankinko briketti vai kaasugrillin, mutta minun päätettäväksi valinta jää. Lisäksi vaimoni haluaa savustuspöntön ja minä Ooni Koda pizzauunin. 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.